dinsdag 29 november 2011

Ontdekkingsreis

Pontus begint al aardig te wennen aan zijn nieuwe routine en is vol op ontdekkingsreis want de grote wereld zit vol verrassingen.
Katten zijn leuk!!! Hij kan er heel leuk achteraan hobbelen maar grommen bij katten betekent hetzelfde als bij honden: Ophouden! Blazen????? Dat was iets geks maar kennelijk betekent dat "Donder op of je krijgt een mep!" En als ze de avances van een kleine pup zat zijn springen ze gewoon ergens op waar hij niet bij kan en steken nog net hun tong niet uit, "Lekker puh!"
Die 'grote grommerd' (Ramses) die gromt wel heel hard maar is zo kwaad nog niet. Pontus besloot hem maar eens op de proef te stellen en stond Ramses van veilige afstand keffend uit te dagen. Ramses wist niet zo goed wat hij moest met dat gekke ding en gaf één harde blaf.... hmmm... daar moest die kleine toch even over nadenken, zittend op zijn wiebelige derrière.
Blaadjes zijn leuk want die bewegen, gras kan je uit de grond trekken maar als je dat met brandnetels probeert, doet dat pijn aan je bek.
Kennismaken door als een Ninja turtle bovenop de buurhond te springen wordt niet gewaardeerd, dan krijg je op je kop en moet je je opnieuw gaan voorstellen. Dat het maar meteen duidelijk is...
En zo is de kleine Columbus bezig om de wereld te ontdekken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten