vrijdag 20 april 2012

Knappe jongen en hete bliksem

De dagelijkse LOS/VAST oefeningen, elke dag een paar keer en dan weer klaar, beginnen vruchten af te werpen. Pontus kan inmiddels de dummy (kleine dummy) even in zijn bek hebben, ik kan 1 stapje achteruit doen en dan weer aanpakken. Hij doet dat heel netjes!


Ik ben heel tevreden over zijn vorderingen: Hij kan heel netjes volgen, we zijn aan het oefenen dat ik met een dummy of een balletje gooi en dat hij dan gaat zitten, daarna halen we het voorwerp samen op waarbij hij gaat zitten en ik het oppak. Hij doet dat heel keurig! Dit jongetje is zo leuk om mee aan de slag te gaan!
Zwemmen heeft hij een paar keer gedaan maar hij kwam laatst wat ongelukkig in het water terecht en nu is hij weer wat terughoudend in het zwemmen. Maakt niet uit, met een beetje geduld komt dat wel weer goed, misschien dat hij nu ook wat rustiger te water gaat, dat zou mooi zijn.

Als huishond doet hij het ook steeds beter, hij zit wat minder in zijn bench omdat hij tegenwoordig ook uit zichzelf zijn rust pakt in huis. Zijn favoriete plek op dit moment is de nieuwe inloopmat voor de schuifpui, die ligt heerlijk!
Zijn enige nadeel is eigenlijk dat hij het nog steeds leuk vindt om af en toe achter de katten aan te rennen, dat krijgen we er maar niet helemaal uit.

De kleine man is aan het ontwikkelen en heeft mij horen antwoorden "Als hij later groot is en gezond blijkt en leuk werkt dan mag hij van mij best een keertje dekken." en dus hij is af en toe aan het oefenen. Daar heeft hij zijn 'opblaaspoppen' voor. Helaas zijn dat de kussentjes die bij ons op de bank liggen dus... die liggen er nu niet meer. De oefening kan hij overigens wel gebruiken want hij staat er zo bij te springen op zijn kangoeroe-poten dat hij voorover valt en een echte teef zich zou afvragen wat hij toch allemaal aan het doen is als hij ineens met een flikflak over haar heen zou komen. De kleine casanova is nog niet zo subtiel en moet zijn verleidingskunsten nog wat verfijnen voor het zover is. Hij heeft nog even. Maar de kussentjes zijn weg en Pandora heeft hem al even verteld dat er op haar niet geoefend gaat worden. Dat dat maar meteen even duidelijk is!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten