dinsdag 10 juli 2012

Gierende hormonen

De pubertijd is volop bezig en de homonen gieren volop door het lijfje van Pontus.
Hij plast al weer een maandje met zijn poot omhoog, steeds vaker ook. In het begin was het maar af en toe en liet hij zich nog vaak helemaal leeglopen maar steeds vaker gaat die poot fier de lucht in en probeert hij zijn straal tegen een struik of een paaltje aan te mikken. Oefening baart kunst, het is al wel eens raak.

Kussentjes zijn al een hele tijd niet meer in onze huiskamer te vinden want Pontus is een Kussen Fetisjist, kussentjes zijn om op te 'joepen' en dan zijn ze voor ons toch niet meer zo aantrekkelijk om tegenaan te liggen. Weg dus met de kussentjes!

De balletjes bengelen al aardig onder zijn gat en de vraag 'Is het een mannetje of een vrouwtje?' wordt ook steeds minder gesteld omdat het bewijs inmiddels duidelijker zichtbaar onder zijn buikje hangt.
Zijn koppie wordt al breder, het begint dus echt al wel een ventje te worden zo langzamerhand.

De vuurproef komt eraan want het buurhondje is loops. Ineens ruiken sommige plekjes op het grasveld zo lekker dat hij ze probeert te inhaleren tot in zijn tenen waarna hij kwijlend en klappertandend verder loopt. Helemaal in de war van die lekkere geurtjes.
Vorige week dacht hij al dat het zover was en zat hij ineens bovenop de rug van Aussie, die hem haarfijn wist te vertellen dat het echt nog geen tijd was en hij zich vooral niks in zijn hoofd moet halen. Nou ja, hij kon het toch proberen? Nee, heb je...
Ramses heeft al vaker met dit bijltje gehakt en die is alleen geinteresseerd op de dagen dat Aussie in de tuin zit te joelen, Pontus moet nog leren wanneer hij zich nog niet druk hoeft te maken en wanneer het tijd is om jezelf in stelling te brengen. Heethoofd Pontus zal nog wel een paar snauwen nodig hebben voor hij zijn lesje geleerd heeft.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten