vrijdag 13 januari 2012

Dit is raar!

Ik had Pontus een dagje meegenomen en Marianne had Pandora en Ramses. Ik was het eerst thuis met Pontus en die is gewend om bij de deur begroet te worden door de Grote Grommerd (Ramses)  en Pandora dus hij liep al met een lage houding door de tuin richting deur. Af en toe stopt hij even want hij zag niks en hoorde ook niemand... heel gek!
Wij lopen naar binnen, Pontussie helemaal blij kwispelend want al zijn 'matties' staan op hem te wachten.... niet dus... er is helemaal niemand om te begroeten. Hij vond het toch raar!
Na een tevergeefs rondje door huiskamer en keuken beseft hij dat er echt niemand is maar toen zag hij een kat liggen op de bank. Weliswaar de kat waar hij altijd van op zijn kop krijgt als hij te dichtbij komt, maar goed , er was iemand om te groeten.
Helemaal bij huppelde hij op de kat af om te begroeten, heel lief en erg onderdanig voor zijn doen, de kat begreep er ook niks meer van want meestal blijft dat kleine zwarte monstertje wel op gepaste afstand tegenwoordig.
Gelukkig kwam de rest van de familie een half uurtje later ook thuis! Toen werd hij eerst even op zijn rug gegromd door de Grote Grommerd en daarna begroet door Pandora en was alles weer normaal! Gelukkig!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten