dinsdag 31 januari 2012

Ik win, ik win!

Pontussie is natuurlijk nog een kleine turf, ook al vindt hij zelf van niet en lijkt het soms al heel wat. Maar met bijna 17 weken telt hij nog niet echt serieus mee.
Ramses is zijn grote voorbeeld en die heeft het vaak zwaar te verduren met zo'n papegaai hondje die alles wil doen wat Ramses ook doet en overal wil zijn waar Ramses ook is. 'Me and my little shadow' noemen wij ze soms. Ramses is, net als ik, heel blij dat iemand ooit een bench heeft uitgevonden.
Als klein mannetje heeft Pontus heel wat te bewijzen maar meestal lukt dat niet zo erg. Als het er op aankomt kan Ramses hem natuurlijk makkelijk hebben en die kleine weet precies wanneer Ramses het ook echt meent. Dan kan hij niet anders dan zich deemoedig op zijn rug laten zakken met zijn buikie, die al lang zo kaal niet meer is als in het begin, en zijn kleine pielemuis in de lucht. Soms moet je je nederlaag erkennen.
Maarrrrr... als je niet groot en sterk bent maar wel klein en slim dan bedenk je daar wel een oplossing voor: Een verrassingsaanval!!!
Ramses ligt lekker op de bank te relaxen en dan spring je daar als een Superrrrr Pupperttttt gewoon bovenop! En dan kan je toch een paar kostbare seconden genieten van je overwinning en 'victorie' kraaien..... tot Ramses opstaat en je toch weer op je rug beland met je buik in de lucht en heel hard 'Sorrrrrieieieieieieieie'  piepend. Maar dat was de actie dan toch wel waard.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten