woensdag 4 januari 2012

Kids & Pup

We hebben twee logees, twee jongetjes van 11 en 7 jaar. Leuke jochies maar ze hebben allebei 'etiketjes': ADHD, hoogbegaafd en autistisch, lastige combi met een pup van 3 maanden.
Pontussie doet het steeds beter, eigenlijk best wel goed maar nu moeten we de kids nog opvoeden: Pontus niet optillen, laat hem lopen. Geen speeltjes door de kamer gooien. Laat hem met rust als hij slaapt. Niet met Pontus bemoeien als hij in zijn bench zit. Niet met je gezicht bij Pontus want hij kan bijten. Nee, jullie mogen hem niet uitlaten........
Aan de ene kant zijn ze een beetje bang voor hem omdat hij nog best veel (en hard) bijt maar aan de andere kant worden ze enorm aangetrokken door zo'n blije pup en is het moeilijk om hem met rust te laten. Ze hebben zo'n hondenspelletje op de Nintendo DS met een hondje dat ze Pontus hebben genoemd, dat is dan wel weer schattig.
Het gaat wel goedkomen maar ze vinden het lastig dat ze eigenlijk niks mogen met Pontus terwijl zij een pup natuurlijk heel leuk speelgoed vinden. Jammer, mijn speeltje!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten