zaterdag 21 januari 2012

Pontus zijn eerste feestje

Vandaag de vuurdoop voor Pontus wat betreft een feestje, veel bezoek en tafels met lekkere hapjes.
Toen de eerste mensen binnen kwamen liep Pontus nog gewoon rond en dat ging heel goed. Sommige mensen lopen hier wel eens meer binnen en buiten dus voor Pontus was dat niet vreemd, hij werd er dus niet druk van. Toen het geheel onoverzichtelijk begon te worden ging hij nog even plassen en daarna met een kluifje zijn bench in waar hij zich oprolde en lekker ging slapen. Hij is gewend aan herrie en veel stemmen om hem heen dus dat stoort hem niet. Het was eerder zo dat hij met zijn luide gesnurk storend was in de gesprekken omdat iedereen erom moest lachen zo hard als die kleine kan ronken.
Na twee uur werd hij wakker, mocht even naar buiten en zich daarna mengen in het gezelschap en dat ging heel goed. Hij begroette hier en daar een bekende, snuffelde eens aan nieuwe mensen maar was vooral erg geinteresseerd in wat er op de tafel stond want dat was pas echt nieuw en interessant.
Het is hem toch een paar keer gelukt om ergens zijn snuit in te steken of iets van de grote tafel te trekken maar het viel allemaal nogal mee want iedereen lette een beetje mee op wat hij aan het doen was.
Onze 'party animal' is zeer geschikt voor feestjes en partijen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten