donderdag 8 december 2011

Geef-Pontus-onder-zijn-kontus-dag

De kleine urk heeft het zwaar te verduren gehad vandaag!
Pontus is ook een vreselijke sodemieter dus het was kennelijk nodig dat de regels nog eens 'uitgelegd' werden. Als pup mag je nu eenmaal veel dingen NIET.
Ramses had een speeltje genomen van Pontus en dat in zijn mand gelegd. Die kleine rat had dit gezien en zou hem wel even terug gaan halen... en dat mocht niet. Hij mocht ook niet bijten in de staart van Ramses en hij mocht absoluut niet voorkruipen bij het naar binnen gaan... kleine urken gaan als laatste.
Van Pandora mocht hij geen duik nemen in haar voerbak. Ik had hem al eens terug gehaald maar hij ging het toch proberen... maar hij kwam er zelf ook achter en ging een metertje achteruit. Heel goed... kleine urken krijgen als laatste eten.
En als de groters een appeltje met elkaar te schillen hebben moet je je daar ook niet in mengen als kleine urk want dan krijg je op je kop in stereo!

Hij heeft wel 10 minuten met Ramses mogen rondhobbelen vandaag en dat vond ie toch stoer! Overal ruiken waar Ramses zijn neus in stak, onder hem door hobbelen, lekker in de weg lopen (Ramses duwt hem dan gewoon aan de kant), Ramses om zijn bek likken, net niet op zijn kop gepoept worden omdat hij werkelijk overal bij wil zijn maar wel twee keer natgepiest omdat hij loopt waar hij beter niet kan lopen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten