donderdag 8 december 2011

Jaws

Pontus is ons eerste 'bijtertje', Pandora en Ramses waren niet zo bijterig, Pontus wel. 'Jaws' is een van zijn koosnaampjes ( en Pacman) omdat hij werkelijk overal zijn tandjes in wil zetten. We geven hem dan een speeltje of een kluifje in zijn bek zodat hij ergens op kan bijten wat niet tot ons lichaam, onze garderobe of ons meubilair behoort en het zal wel een keertje over gaan.
Vooral als hij moe wordt, dan wordt hij druk en gaat happen als Pacman. Zo hebben ze allemaal iets anders: Pandora ging rondjes rennen als ze moe was en plofte daarna neer om te slapen, Ramses...... tja, was de braafheid zelf eigenlijk en ging gewoon slapen als hij moe was... en Pontus gaat happen als een haaitje. We weten nu waar het door veroorzaakt wordt en zetten hem dan met iets te kauwen in zijn bench. Binnen een minuut ligt hij dan te slapen.

Hij heeft vannacht zijn eerste 'slaapdienst' beleefd. Hij moest mee naar mijn werk omdat hij anders te lang alleen zou zijn. No Problemo voor the Pont! Ik moest zelf om 5.30 uur opstaan en heb hem wakker moeten porren, kennelijk is 7 uur zijn tijd. Prima, ik vind 7 uur een hele goede tijd!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten