woensdag 7 december 2011

Mooi weer puppy

Het is definitief herfst, met alle weersomstandigheden die daarbij horen: wind, regen, hagel en onweer.
Pontus vindt het maar niks! Niet dat hij er bang voor is, dat niet, maar hij heeft liever mooi weer.
Als hij uit zijn bench komt gaan we natuurlijk eerst naar buiten om zijn P&P te kunnen doen en dat gaat ongeveer zo: Hij laat zich als een slang uit de bench glijden, rolt zich op zijn rug, rekt zich nog eens flink uit en gaapt als een schurend scharniertje. Dan komt hij overeind en hobbelt mee richting schuifdeur naar de tuin en dan het tuinhek door naar het park om de blaadjes aan te vallen en te plassen.
Maar dat alleen als het mooi weer is... als het buiten nattig en viezig is of koud en waaierig dan draait hij zich om en gaat in de kamer staan plassen... 'Ieuwwww, je denkt toch niet dat ik naar buiten ga met dit weer!' Nu zijn we erop bedacht, pakken hem op en zetten hem buiten maar hij vindt het niks... snel plassen en weer voor de deur staan te miepen dat hij naar binnen wil. Watje!

Verder alles goed met het kleine heerschap. Hij heeft vanochtend op zijn sodemieter gehad van Pandora omdat hij pardoes bovenop haar sprong  en dat vond ze niet goed. Moord en brand schreeuwde hij waarop ze allebei bij me kwamen zitten: Pontus tussen mijn voeten en Pandora naast me, ze waren allebei nogal onder de indruk van het hele gebeuren. Pontus van de correctie van Pandora en Pandora van het gejank van Pontus.

De nachten gaan ook steeds beter, hij slaapt van 00 uur tot 7 uur, goed te doen zo. Hij reageert niet meer op rondspokende katten in de nacht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten