dinsdag 20 december 2011

Groeispurtjes zijn vermoeiend

Onze kleine man is rustig vandaag. Ik zag hem staan vanmorgen en dacht: "Jeeminee, je ziet dat kleine ding groeien!" en dan vooral zijn poten, hij gaat aardig richting 'langpootmug'.
Kennelijk is groeien ook heel vermoeiend want Pontus heeft vandaag een snipperdag. Hij ligt lekker te slapen en te relaxen op een groot, wollig kussen. Eet goed, wil af en toe achter een kat aan maar dat mag dan niet, pikt af en toe mijn Crocs en gaat dan weer lekker liggen.
Onder de bank kruipen gaat niet meer. Gisteren paste het nog net maar toen hij er onderuit wilde zat hij klem en hoorden we hem mopperen dat het niet lukte, vandaag heeft hij het opgegeven, erg fijn voor de katten want die hebben er weer een schuilplaats bij.

Het gaat goed met Pontussie. Hij wordt al minder bijterig, hij begint zindelijk te worden (hij weet al dat als we hem buiten zetten hij zijn P&P moet doen maar als hij binnen is geeft hij het nog niet aan als hij moet), begint te leren dat hij de katten met rust moet laten maar dat is nog wel heeeeeeeeeel moeilijk, kan al netjes meelopen aan een riempje, gaat zitten voor hij zijn eten krijgt, kan al zeker twee à drie uurtjes alleen zijn als we zorgen dat hij daarvoor even actief geweest is (hij gaat gewoon slapen) en ook reizen met de auto is geen enkel probleem want hij rolt zich op en gaat slapen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten