zaterdag 3 december 2011

Pontus op tournee

Pontus moest op tournee vandaag. Hij moest kennismaken met de Belgische tak van de familie.
Hups, in het reiskenneltje de auto in... hij snapt het al helemaal: In de auto moet je slapen! Er valt verder toch niks te beleven dus dan kan je net zo goed een schoonheidsslaapje doen.
Eerst langs 'Oma' in het bejaardenhuis. Oma vond hem helemaal leuk en hij installeerde zich aan haar voeten met een kluifje.

Daarna nog even naar tante Gisele en de neefjes. De neefjes vonden hem leuk zolang hij braaf lag te slapen maar een wakkere pup op boeventocht was wat teveel voor ze. Gelukkig was Pontus nog moe van alle indrukken in het bejaardenhuis dus zodra de kinderen niet meer naar hem omkeken viel hij in slaap. Niet dat hij zin had om in zijn kennel te zitten maar halverwege zijn uitbraakpoging waren de batterijen leeg.

Het was een goede test want wij zijn een reislustig gezelschap maar hij past zich zo gemakkelijk aan alsof hij nooit anders gedaan heeft dan rondreizen. Dat gaat helemaal goedkomen!

Met Pandora en Ramses gaat het ook prima. Met Pandora vanaf de eerste minuut maar ook Ramses is nieuwsgierig. Pontus mag niet veel van Ramses maar als hij slaap komt hij toch af en toe een kijken en bij het laatste P&P rondje gaan ze alle drie mee en dan loopt die kleine turf zo stoer mee naast zijn 'grote broer'! Erg leuk om te zien!

Ook heel leuk om te zien hoe dit weer een heel ander karaktertje is dan die andere twee. Het is een slim duveltje, dat wel. Gisteren haalde in 's avonds het waterbakje bij zijn bench weg ivm de zindelijkheidstraining. Die kleine wijsneus stond er naar te kijken, trippelde naar de keuken en ging uit de grote emmer staan slobberen. Neeeeeeee, hem maak je niks wijs!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten