zondag 4 december 2011

Nanny Pandora

Pandora heeft zich nooit zo erg bemoeid met het opvoeden van Ramses, ze was zelf nog geen twee jaar toen Ramses bij ons kwam. Nu is ze 6 en vindt dat ze Pontus van alles moet leren en dat is zo leuk om te zien!
Ze leert hem dat in haar oren bijten pijn doet en in haar poten en staart bijten is ook niet toegestaan. En als ze zegt dat iets niet is toegestaan dan meent ze dat ook. Als Pontus de waarschuwing negeert krijgt hij een correctie. en als hij daarna weer braaf is gaat ze op haar rug liggen om te spelen.
Ze loopt naar hem toe met een speeltje en nodigt hem uit om te spelen. Daarna eist ze het speeltje terug en legt het voor zich neer maar hij mag het niet pakken. Pas als ze het hem weer aanbiedt mag hij ermee spelen.
Pandora bemoeit zich ook met Pontus en de katten. Als hij, naar haar zin, te wild doet met de kleine siamees dan splitst ze de twee op en stuurt de kat de trap op naar boven.
Het is leuk om Pandora zo bezig te zien, het is net zo'n zorgzaam en subtiel 'moedertje' als haar eigen moeder voor haar was. Pontus heeft haar graag en likt haar mondhoeken met een kwispelend staartje  zoals een kleine pup behoort te doen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten